Kaczyński nöjd efter samtal med Cameron

PiS-ledaren Jarosław Kaczyński har känt David Cameron på pulsen. Foto: wikipedia.

PiS-ledaren Jarosław Kaczyński har känt David Cameron på pulsen.
Foto: wikipedia.

Vi är nöjda med samtalen. Det sade Jarosław Kaczyński, ordförande i det nationalkonservativa regeringspartiet Lag och Rättvisa (PiS) efter ett möte med den brittiske premiärministern David Cameron på ett hotell i Warszawa.

Samtalen fokuserade på det strategiska polsk-brittiska samarbetet, både vad gäller de ändrade villkoren för Storbritanniens EU-medlemskap och Natos närvaro i Centraleuropa, sade Kaczyński. Vi utväxlade också några ord om de exempellösa angreppen på Polen och alla orimliga historier om om att demokratin i Polen är i fara. Vi möttes av fullkomlig förståelse.

Läs vidare >>