Wizz Air öppnar ny linje Sturup – Poznan i vår

Wizz Air utökar i vår antalet direktlinjer mellan Malmö Airport och Polen. Den 30 mars 2015 öppnas en linje mellan Poznan och Sturup. Wizz Air utökar dessutom antalet avgångar till Katowice från tre till fyra avgångar i veckan med start den 29 mars.

I och med den nya destinationen erbjuder Wizz Air elva direktlinjer från Malmö. Destinationerna till Polen från Malmö är Gdansk, Katowice, Poznan och Warszawa. Övriga är Belgrad, Budapest, Bukarest, Cluj-Napoca, Skopje, Sofia och Tuzla.

– Wizz Air har under de tre sista veckorna utökat nätverket till och från Polen med 13 nya linjer från olika länder i Europa. Wizz Air kommer att fortsätta erbjuda fler lågprislinjer för att möta resandebehovet hos bland annat Polens resenärer, säger József Váradi, vd på Wizz.

Flygplanstypen är en Airbus A320 som rymmer 180 passagerare.

Flygbolaget Wizz Air grundades i september 2003 och har inriktat sig främst på den central- och östeuropeiska marknaden. (Wizz Air aug 14).