Damberg i Warszawa

När Sveriges näringsminister Michael Damberg besökte fredagen den 11 juni Warszawa för att delta i Svensk-polska Forum of Innovation. Till höger Polens näringsminister Janusz Piechocinski. I talarstolen ambassadör Staffan Herrström. Forumet handlade om hur man ska skapa förutsättningar för ett innovativt samhälle och innovativ ekonomi i de två länderna. (Sveriges ambassadi i Warszawa 12 juni 15)

När Sveriges näringsminister Michael Damberg besökte fredagen den 11 juni Warszawa för att delta i Svensk-polska Forum of Innovation. Till höger Polens näringsminister Janusz Piechocinski. I talarstolen ambassadör Staffan Herrström.
Forumet handlade om hur man ska skapa förutsättningar för ett innovativt samhälle och innovativ ekonomi i de två länderna. (Sveriges ambassad i Warszawa 12 juni 15)