Ny direktlinje till Wrocław från Landvetter

Wizzair har många flyglinjer mellan Sverige och Polen.
Foto: wizzair.com

Den 30 mars 2018 startar Wizz Air en direktlinje till den polska kulturstaden Wrocław från Göteborg Landvetter Airport. Det blir två avgångar i veckan mellan Göteborg och Polens fjärde största stad.

Antalet resenärer från Göteborg till Polen har ökat med 14 % det senaste halvåret och idag är siffran nästan 78 000 resenärer. För Västsveriges många affärsresenärer blir detta även ett smidigt sätt att flyga direkt till Wrocław, säger flygplatsdirektör Charlotte Ljunggren.

De östeuropeiska destinationerna ger västsvenskarna möjlighet att upptäcka nya, spännande städer. Från Göteborg Landvetter har Wizz Air nu två direktlinjer till Polen, Gdansk och Warszawa. Till våren tillkommer Wrocław. (Swedavia 7 sept 17)